dinsdag 4 december 2012

Moes en Mies

Tja, nog steeds geen baby, maar wel allerlei zaken waar ik mijn dagen mee vul. En ik vond dat ik die hier toch eigenlijk ook wel kon delen.

Want zoals ik een tijdje geleden al vertelde ben ik aan het haken geslaan, en als je dat iedere dag een paar uur doet dan word je er vanzelf goed in. Ik ben nu (na 3 weken) zelfs zo ver dat ik zonder patroon Mies en Moes heb gemaakt, geinspireerd op de rendierhoofden van Anne-Claire Petit (die Zoonlief al een op zijn kamer had hangen, dus ik kon spieken):


Het is de bedoeling dat ze in een rond lijstje aan de muur komen te hangen, dus ik heb nog wat werk aan mijn projectje, maar ook nog tijd genoeg (want Garnaal no. 3 lijkt het echt erg goed te hebben hierbinnen en maakt nog steeds geen aanstalten om snel naar buiten de sneeuw in te duiken, ook best begrijpelijk eigenlijk), dus ik haak nog even verder, ik heb nog een aantal zaken op mijn haak-verlanglijstje staan:
- een aantal kussentjes
- een poef
- een plaid

Als je ook van haken houdt en je bent benieuwd naar 'mijn eigen patroon', laat maar even weten, dan zet ik het op papier... wie weet heb ik nog wel tijd genoeg om een haak-boek te schrijven...

2 opmerkingen:

 1. heel graag het patroon mag naar wendymerry1979@gmail.com
  mag ik vragen wat het kost als ik ze door jou laat maken?
  2 x en dan met kleuren naar keuze door mezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel graag het patroon mag naar wendymerry1979@gmail.com
  mag ik vragen wat het kost als ik ze door jou laat maken?
  2 x en dan met kleuren naar keuze door mezelf?

  BeantwoordenVerwijderen